#1  
Old 27th March 2011, 20:52
MechaUshio MechaUshio is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default Auto-pilot help.

Hi, I'm having a little issue with the Auto-pilot feature. Everything goes perfect until it transitions into the next video. For the shorter video's I have It cuts off a good chunk of it. Is there a way that I can completely turn transitions off so It can just go to the next video after It's over?

Thanks in advance,
Paul Song
Reply With Quote
  #2  
Old 29th March 2011, 17:54
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by MechaUshio View Post
Hi, I'm having a little issue with the Auto-pilot feature. Everything goes perfect until it transitions into the next video. For the shorter video's I have It cuts off a good chunk of it. Is there a way that I can completely turn transitions off so It can just go to the next video after It's over?

Thanks in advance,
Paul Song
Hey Paul,

I just checked your autopilot (as well as playing the storyboard in your channel's Studio) and I couldn't replicate any kind of error. Everything played seamlessly and seemed to match up time-wise.

Are you still experiencing this, and has it occurred in multiple browsers? I recommend ensuring you have an up-to-date version of Adobe Flash and that you're not having any connection issues.

Best,
Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump