#1  
Old 6th February 2011, 05:56
treyjewell treyjewell is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Recordings Not There

Hey so we did a show tonight and had the whole thing on broadcast I stopped it about once an hour to save the files and I typed in the name and hit save file got a loading bar and then it went back to the "Go Live" screen.

Now I'm trying to find the recordings and they don't seem to be anywhere. They aren't in my studio and I can't find them on my channel.

Help please.

Thanks

-Trey
Reply With Quote
  #2  
Old 6th February 2011, 13:32
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Trey,

I don't see any recordings of your videos on our servers, so unfortunately they will not be recoverable, unless you saved them locally. Do you have "auto-record" checked in Procaster preferences? Going forward I'd suggest making sure this is checked as well as saving a copy of your broadcast locally by having "save video to file" checked in Procaster preferences.

The prompt on Procaster once you stop your stream only works if you have "auto-record" enabled.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 8th February 2011, 04:54
gamestop692 gamestop692 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Procaster game footage not showing up

I myself am having the same problem with recordings (game broadcast) done with Procaster not showing up I dubbed checked and indeed had a check mark for procaster to record to livestream. From all the post i am seeing about this problem i am thinking maybe the new version of procaster may be having issues also note if i use xfire instead of procaster there is no problem at all with any recording showing up.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th February 2011, 18:26
Conay Conay is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default

I am also having the same problems unfortunately, even though I set it as auto-record.
Reply With Quote
  #5  
Old 12th February 2011, 11:57
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Conay View Post
I am also having the same problems unfortunately, even though I set it as auto-record.
Conay,

This could be due to a number of issues. I recommend opening a ticket in our support center so that we can troubleshoot more directly.
https://secure.livestream.com/myacco...ter/openticket

Best,
Jason
Reply With Quote
  #6  
Old 16th March 2011, 12:40
i_bryn i_bryn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Default Recordings Not There

i allso had the same problem it was just for that 1 time i allso thought it didnt recored but after waitinf for 1/2 hour it apeared on my studio it was only a 1/2hour stream and normally uploadsc within 2mins :ever since i havent had probles only thinking wfat it might have been was you servers been mega busy cheers:
Reply With Quote
Reply

Tags
lost, procaster live cam webcam, recording, support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump