#1  
Old 2nd December 2010, 22:16
remrezzyremy remrezzyremy is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Is it possible to broadcast just one window?

I'm trying to do a picture on photoshop, but I'm some other windows that I don't want to close out of while doing the picture. Is there any way to focus procaster on just the photoshop window?
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd February 2011, 23:07
Kitpup Kitpup is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default

I want to know too, I can't find ANYTHING ANYWHERE that talks about this. In fact, all my googling keeps sending me to this thread.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd February 2011, 00:33
gamersubs's Avatar
gamersubs gamersubs is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bangalore, INDIA
Posts: 14
Default

Hello,

You can acheive this by using the zoom function in procaster. You can zoom into the particular window which you want show without closing any other windows.
__________________
BN Subramanya: Livestream Support.
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd February 2011, 10:36
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Kitpup View Post
I want to know too, I can't find ANYTHING ANYWHERE that talks about this. In fact, all my googling keeps sending me to this thread.
Here's a link to our user guide explaining the zoom function:
http://www.livestream.com/userguide/...caster#Go_Live

Best,
Jason
Reply With Quote
Reply

Tags
live, livestream, procaster, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump