#1  
Old 27th December 2010, 08:06
Spikey_04 Spikey_04 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default Video duration not available (Help)

Hello

Yesterday i had a certain streaming that ended after a few hours, the problem issue is, the streaming recorded certain parts which worked ok, but there's is 1 that is not getting on the server which is the one i need the most and when i go to LiveStream Studio, this is what i get

http://i368.photobucket.com/albums/o...g?t=1293454901


What is it that im doing wrong? the other 2 videos (before and after) the part i need the most is on the site without problem while the part i need the most is having this issue

please help, im using the lastest version of procaster on H.264 Format
Reply With Quote
  #2  
Old 27th December 2010, 08:07
Spikey_04 Spikey_04 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default

And if it is important to point out how long the recording is, its 107 minutes long
Reply With Quote
  #3  
Old 27th December 2010, 09:55
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default Video Issue

Are you still experiencing issues? The clip titled eversion is now loading fine for me.
Reply With Quote
  #4  
Old 27th December 2010, 11:46
Spikey_04 Spikey_04 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default

Yeah i noticed that i was looking at the wrong file

it's the one that goes after eversion, it just doesn't have any item apparently and that's what i don't understand, i never deleted any of this and i recorded it perfectly like the others
Reply With Quote
  #5  
Old 27th December 2010, 12:24
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

It's possible that you did not hit the transition button and therefore the recording would not have started on our servers.
Reply With Quote
  #6  
Old 27th December 2010, 14:03
Spikey_04 Spikey_04 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by mbaron View Post
It's possible that you did not hit the transition button and therefore the recording would not have started on our servers.
Impossible

my viewers were watching my streaming and we were having a good time and i saw their comments on the chatbox, i never deleted anything and it was working as well as the others moments
Reply With Quote
  #7  
Old 9th January 2011, 18:50
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

Unfortunately this has happened to me from time to time as well. It's becoming much rarer.
Spikey_04 just to be clear that streaming and recording are not the same. You can be streaming but not recording. Generally though, in my experience, if you see that grey box, you did try to record and something failed in the processing.

To be safest it's best to record your stream to your local hard drive as well. Procaster can do this as well as other streaming apps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump