#1  
Old 28th July 2010, 01:45
KuroJack KuroJack is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Unhappy Can't stream Desktop.

I downloaded Procaster, opened it and everything but when i watch my stream is always offline. I supose there's something im doing wrong or just NOT doing. Someone knows something about this?
Reply With Quote
  #2  
Old 29th July 2010, 13:50
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Have you ensured that your channel is selected in the main Procaster window before selecting "Go Live"?

Attached Images
File Type: jpg Image_Broadcast.jpg (39.7 KB, 109 views)
__________________
-Henry
Reply With Quote
Reply

Tags
desktop, offline, procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump