#1  
Old 27th November 2008, 19:15
marketman marketman is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 10
Default Problems with uploading VOD vids

I've been trying for the last 2 days to upload videos to the Video on Demand section of the player, but when I try to drag the video across I get THE RED X, instead of the green X.

I'm really not sure what I'm doing wrong, I have the VOD enabled, the clips are owned by me, and I have all the folders setup?

When I try to drag the video across from the folder on the left to the Public VOD library on the right it gets rejected every time.

I have tried this on two different channels.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th November 2008, 19:44
marketman marketman is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 10
Default

Oh I see how now,

you have to drag the entire storyboard over, not individual video files!

Keep up the good work Mogulus!
Reply With Quote
  #3  
Old 29th November 2008, 13:02
ricardols ricardols is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Tokubrasil

Por favor, não estou conseguindo abrir o STUDIO do meu canal Tokubrasil, ele sempre apresenta ERROR.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th November 2008, 20:37
TrunkzJr TrunkzJr is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 137
Default

You cannot Drag a folder over, you gotta create it, then Drag over the Storyboards into it (unless this was changed since I last tried it).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump