#1  
Old 10th June 2009, 18:11
dman99 dman99 is offline
Banned
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Default A few things that bug me

1. Procaster starts everytime that I boot Windows, and there is no option to disable this. I've simply disabled it in msconfig.

2. Everytime Procaster loads it asks me if I want to switch to Vista Basic. No, I don't. There should be an option that says "Don't ask me this again."
Reply With Quote
  #2  
Old 11th June 2009, 16:25
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

You can disable boot on startup from the system tray menu. As far as the prompt to switch to Vista basic that's a valid point, we'll try to implement that in a future release.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 25th May 2010, 11:34
Shakaku Shakaku is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default

Has this fallen through the cracks? I'd still love a check box that will never alert me of vista aero again.
Reply With Quote
  #4  
Old 25th May 2010, 13:08
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

In all the latest versions of procaster there is a check box asking if you always want to change to vista basic.
Reply With Quote
  #5  
Old 25th May 2010, 18:26
marimokkori marimokkori is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
In all the latest versions of procaster there is a check box asking if you always want to change to vista basic.
He doesn't want to always have in enabled. Neither do I. It's annoying to have to click "No, don't switch" every time I launch the program.


He (and I) are asking for a "stop asking me this dumb question when I say no every time" button.

As in let me pick no once and don't ask anymore.
Reply With Quote
  #6  
Old 27th May 2010, 10:27
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by marimokkori View Post
He doesn't want to always have in enabled. Neither do I. It's annoying to have to click "No, don't switch" every time I launch the program.


He (and I) are asking for a "stop asking me this dumb question when I say no every time" button.

As in let me pick no once and don't ask anymore.
I understand now. I will forward this request to the development team
Reply With Quote
  #7  
Old 17th June 2010, 20:06
demeeko demeeko is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default OMG i made a mistake

I Mistakenly Hit The Switch To Vista Basic Button And Now It Changed My Windows 7 To The Horribly Vista Basic. How Can I Unchange This Feature On My Computer...yeah Yeah I Know...i Moved Too Fast But Damn....come On Now I Dont Even Like Vista...please Help Me
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump