#1  
Old 23rd April 2010, 23:23
metromm metromm is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default wmv files upload but don't play

We have library of wmv files ready to upload but we have tried about 5 wmv files encoded at Windows Media 9 Standard 320x240 29 frames per second average size for each under 200mb. upload completes uninterrupted but then none of them play. I uploaded a quicktime mov and that plays fine.
Reply With Quote
  #2  
Old 24th April 2010, 09:15
davidaron davidaron is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Aug 2008
Location: New York, NY
Posts: 586
Send a message via Skype™ to davidaron
Default

Quote:
Originally Posted by metromm View Post
We have library of wmv files ready to upload but we have tried about 5 wmv files encoded at Windows Media 9 Standard 320x240 29 frames per second average size for each under 200mb. upload completes uninterrupted but then none of them play. I uploaded a quicktime mov and that plays fine.
There are known issues converting some types of .wmv here, Can you try converting to .mov or .mp4 before uploading? Try using MPEG Streamclip to do it, if you are strapped for time. Otherwise try sending the file to Support via usendit or a similar file sharing service, and they will take a look at it.

Last edited by davidaron; 24th April 2010 at 09:17.
Reply With Quote
Reply

Tags
wmv

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump