#1  
Old 21st September 2012, 14:07
mechainical mechainical is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default All I get is a black screen with the mouse

Hey all,

New to Livestream, but when I am making a recording of my desktop, all I get is a blank screen on the preview, but I can see the mouse highlighted moving around.

When I go to the recording in my video files, it has only recorded the blank screen and the mouse moving around.

Any ideas?

MacBook Pro
2.4 GHz Intel Core i7
8gb 1333 MHz DDR3

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 21st September 2012, 14:56
Minusboy Minusboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Unhappy

same here!

iMac 27"
Reply With Quote
  #3  
Old 21st September 2012, 15:30
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by mechainical View Post
Hey all,

New to Livestream, but when I am making a recording of my desktop, all I get is a blank screen on the preview, but I can see the mouse highlighted moving around.

When I go to the recording in my video files, it has only recorded the blank screen and the mouse moving around.

Any ideas?

MacBook Pro
2.4 GHz Intel Core i7
8gb 1333 MHz DDR3

Thanks
Are you currently using OS X Mountain Lion (10.8)? If so, There were changes made in the operating system that affected the ability to capture the screen with Livestream for Producers. We are aware of the issue and have released a Beta version that addresses this. You can download it at the URL below:

http://cdn.livestream.com/producer/L...oducerBeta.pkg

If you continue to experience difficulties, please let me know.
__________________
-Henry

Last edited by Henry_live; 21st September 2012 at 16:15.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd September 2012, 05:52
mechainical mechainical is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Henry_live View Post
Are you currently using OS X Mountain Lion (10.8)? If so, There were changes made in the operating system that affected the ability to capture the screen with Livestream for Producers. We are aware of the issue and have released a Beta version that addresses this. You can download it at the URL below:

http://cdn.livestream.com/producer/L...oducerBeta.pkg

If you continue to experience difficulties, please let me know.
Yes I am using the latest ML release. I'll try the link a little later as on my windows work machine at the moment.

Thanks for your help.
M
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd September 2012, 08:31
mechainical mechainical is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Henry_live View Post
Are you currently using OS X Mountain Lion (10.8)? If so, There were changes made in the operating system that affected the ability to capture the screen with Livestream for Producers. We are aware of the issue and have released a Beta version that addresses this. You can download it at the URL below:

http://cdn.livestream.com/producer/L...oducerBeta.pkg

If you continue to experience difficulties, please let me know.
Hi, I have downloaded and installed the Beta version, but when I open and try to sign in, it keeps saying login failed. Then I try to register, but it wont let me put in my email address, even though I already have an account open!

Any ideas?
Thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 24th September 2012, 19:10
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Accounts on New Livestream and original Livestream are not linked, so if you are attempting to reset the password to your Original Livestream account on the New Livestream homepage, you would experience this issue. If you want to access your Original account, click the 'login here' link on the banner at the top of the New Livestream page. I've included an image which shows where you can login: http://dl.dropbox.com/u/870417/login-new-ls.jpg

You could also navigate directly to livestream.com/login to access the Original platform's password reset function. If you continue to experience any issues or have any further concerns, please let me know.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #7  
Old 6th October 2012, 13:30
xploded_tb xploded_tb is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3
Default

I'm also having issues here. I upgraded to the latest Mac OS, and downloaded the beta one you provided.

The only issue is even if I put the password and username right, it just won't let me log in! I even attempted to reset my password on the original livestream, which I did, and can log in normally, but not through the Procaster for Producers. What's the matter?
Reply With Quote
  #8  
Old 13th October 2012, 15:41
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

xploded_tb,

Are you unable to login with Livestream for Producers (New) or Procaster (Original)?
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #9  
Old 13th January 2013, 04:05
ilovecumberbutt ilovecumberbutt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Henry_live View Post
Are you currently using OS X Mountain Lion (10.8)? If so, There were changes made in the operating system that affected the ability to capture the screen with Livestream for Producers. We are aware of the issue and have released a Beta version that addresses this. You can download it at the URL below:

http://cdn.livestream.com/producer/L...oducerBeta.pkg

If you continue to experience difficulties, please let me know.
I dowloaded the Beta, but it still isn't showing the screen.
Reply With Quote
  #10  
Old 25th January 2013, 06:53
DJCHEESE DJCHEESE is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Smile

I have the same problem here,
but i really want to go on with my livestream's and such.

Can you please fix the problem because i need to livestream 29 January,
because then the new map pack for Black Ops 2.

If you guys can fix it before then that would be super awesome!

- Cheese.
Reply With Quote
Reply

Tags
black, black screen, blank, screen capture

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump