#1  
Old 13th December 2010, 10:01
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default Procaster Game Support Thread

Hello Everyone,

We are currently looking to improve and expand game compatablity with Procaster. We would like to know if there are any games you have been having problems with, and also would like to see supported. If you can please provide us with this bit of information

Name of the Game
Is it supported by procaster?
If it is, please let us know what issues you are having with the game?

To keep this thread organized, please try not to post the same game/issue.

Thanks all,
Cory
Reply With Quote
  #2  
Old 14th December 2010, 18:00
1SPIDER1001 1SPIDER1001 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Default

Game: Fraxy(Last version)
After i install Procaster (last version), .mp3 music in game don't work anymore, even if i uninstall Procaster.
I can only use system restore to return music... (System restore removes Procaster also...)
(I use Windows XP)
Reply With Quote
  #3  
Old 21st December 2010, 09:11
Blade10 Blade10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default Microsoft Flight Simulator 2004

Hi, nice topic!

I have problem only whit Microsoft Flight Simulator 2004, i have tried whit COD series but only here have problem.. bleack screan, I have tried whit full screan and window system game.. but its the same.

Thanks in advance for halp!

(use XP sp3)

Last edited by Blade10; 21st December 2010 at 09:14.
Reply With Quote
  #4  
Old 21st December 2010, 20:05
Zolothegr8 Zolothegr8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default

Name of the Game: Minecraft
Is it supported by procaster? i dont think so
If it is, please let us know what issues you are having with the game?

lots of people stream minecraft and i beleave they say they cant do "game mode" with it so would be nice to be able to do that with minecraft
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd December 2010, 03:04
hunter2458 hunter2458 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Zolothegr8 View Post
Name of the Game: Minecraft
Is it supported by procaster? i dont think so
If it is, please let us know what issues you are having with the game?

lots of people stream minecraft and i beleave they say they cant do "game mode" with it so would be nice to be able to do that with minecraft
I doubt that's possible at all, it runs under java and not a true exe like most games. Most people have no problem playing it in desktop mode though.
Reply With Quote
  #6  
Old 22nd December 2010, 09:44
Blade10 Blade10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Unhappy

No one use Fs2004? (microsoft flight simulator)
Reply With Quote
  #7  
Old 22nd December 2010, 03:02
hunter2458 hunter2458 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Default Direct3D

Morrowind Support, which requires Direct3D support.
Reply With Quote
  #8  
Old 4th January 2011, 14:51
CosmicD CosmicD is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Problems with Dead Space

Hello,

Has anyone have any problems with dead space ? I always have to use t he rightclick menu to start and stop casting in deadspace, the usual ctrl+alt+F1 doesn't seem to work in that game...
Reply With Quote
  #9  
Old 5th January 2011, 11:44
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by CosmicD View Post
Hello,

Has anyone have any problems with dead space ? I always have to use t he rightclick menu to start and stop casting in deadspace, the usual ctrl+alt+F1 doesn't seem to work in that game...
Are you broadcasting in screen mode or game mode?
Reply With Quote
  #10  
Old 5th January 2011, 12:51
CosmicD CosmicD is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default

just in game mode, but i must exit the game to press the "go live" button and then in game i'll be broadcasting. but in the game itself it just doesn't work with the hotkeys.
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, bug age empires game mode, capture game, channel settings, dead, dolphin, dota, drop, emulator, fps, game crash, game mode, games, gaming, guild wars 2, leage of legends, league of legends, live, pc games, problem, procaster, project64, recording, resolution, screen, space, steam, stream, support, wii

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump