#1  
Old 2nd April 2013, 08:14
sami1501 sami1501 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Unhappy Video delay

Hi!

I have a problem with the livestream procaster. I've tested in different computers and I have the same issue. There is a video delay. When I go to my channel, the sound is 1 second before than the video.

How can I resolve it?

I'm ussing windows XP with 20.3.25P version of livestream procaster.
Reply With Quote
  #2  
Old 13th April 2013, 15:31
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by sami1501 View Post
Hi!

I have a problem with the livestream procaster. I've tested in different computers and I have the same issue. There is a video delay. When I go to my channel, the sound is 1 second before than the video.

How can I resolve it?

I'm ussing windows XP with 20.3.25P version of livestream procaster.
Sami1501,

Audio/video lag is usually caused by connecting the Audio and the Video to the computer separately. Please post the following information so I may further assist you:

-How is the Camera connected?
-Are you using a separate microphone?
-Computer Processor
-RAM
-Operating System
-Encoder (Studio,*Webcaster, Procaster, etc...)
-Encoder Settings (screenshots if possible)
-Internet Connection (visit www.speedtest.net and send me the results of a test)
-Wired or WiFi?
__________________
-Henry
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, delay, problem, video, video delay

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump