Go Back   Livestream Forum > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: grunzy
Forum: Feedback 28th August 2012, 20:58
Replies: 4
Views: 4,984
Posted By grunzy
All ports are open

All ports are open
Forum: Feedback 28th August 2012, 19:09
Replies: 4
Views: 4,984
Posted By grunzy
I am unable to post screenshot at this time...

I am unable to post screenshot at this time (laptop doesnt have any word processing on it yet). This is a new laptop

The readings however are as follows:

Ping 26ms
Download 22.32mbps
Upload...
Forum: Feedback 28th August 2012, 16:37
Replies: 4
Views: 4,984
Posted By grunzy
Constant Login Failed errors

Been using the same password since i started with the new livestream, but still off and on get the login failed error on both my computers. Not sure what the issue is. Help
Forum: Other Support Issues 2nd July 2012, 18:35
Replies: 3
Views: 2,040
Posted By grunzy
If there is another link to open up a ticket on...

If there is another link to open up a ticket on the New Livestream...I can not get in to it as your system wont even let me log in with my same credentials. Everytime i enter my log in info (and...
Forum: Other Support Issues 2nd July 2012, 18:33
Replies: 3
Views: 2,040
Posted By grunzy
The link you send me is for logging issues with a...

The link you send me is for logging issues with a free account. I have a new live stream producer account (the $45.00 option).

I had send an email in and received a response that all looks fine at...
Forum: Other Support Issues 2nd July 2012, 14:04
Replies: 3
Views: 2,040
Posted By grunzy
New Livestream...issues 6-30-2012

I had a scheduled webcast for saturday evening, i tested everything during the day, including a test webcast. All worked fine. Then in the evening when i tried logging in to the Livestream for...
Forum: Other Support Issues 1st April 2009, 13:20
Replies: 196
Views: 74,769
Posted By grunzy
I agree. On demand bad, auto pilot bad and...

I agree. On demand bad, auto pilot bad and now....streaming video...bad. Until recently it was just the Auto Pilot now everything is bad
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 16:50
Replies: 0
Views: 956
Posted By grunzy
videos queud up replaced by auto pilot

This is a new one. I queud up a video, it plays for a few minutes then auto pilot kicks in.
This is a video that has previously played many times, so there is nothing wrong with the original video....
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 15:45
Replies: 196
Views: 74,769
Posted By grunzy
Unable to watch any channels!! 2nd time in 24 hrs

This happened last night as well. When i log on to any channel, whether its mine or any other channel....it starts up....shows the title of whats playing and then....stops. Title stays up...with the...
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 12:45
Replies: 196
Views: 74,769
Posted By grunzy
Same here, autopilot vids continue to stall...

Same here, autopilot vids continue to stall intermittent.
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 12:43
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By grunzy
No, dont have any of those. I tried on 3...

No, dont have any of those. I tried on 3 different computers yesterday and didnt connect on any of them, when 2 hours earlier and the last few months have not had a problem. I am thinking this goes...
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 00:38
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By grunzy
Nor can i watch my or anybody elses channels,...

Nor can i watch my or anybody elses channels, just stuck on title or just snow
Forum: Other Support Issues 25th March 2009, 00:37
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By grunzy
Same here on all my channels (3 verified) and...

Same here on all my channels (3 verified) and same on all other channels, same experience as you list below. Seems like everybody else is able to watch, except for me. Chat works fine, screen is...
Forum: Other Support Issues 24th March 2009, 23:49
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By grunzy
Suddenly unable to connect thru fme or communicator

Is it just me or....is nobody able to connect this evening.
Even when going to watch my channel (autopilot)....it appears to want to play a video but gets stuck at the title..does not move beyond...
Forum: Other Support Issues 24th March 2009, 18:20
Replies: 196
Views: 74,769
Posted By grunzy
Videos in Autopilot seems to stop frequently

I have noticed on my channels and on other channels that videos playing from the autopilot seem to stop very frequently. Am i the only one noticing this? It's like the video just gets stuck and then...
Forum: Technical Questions & Bugs 24th March 2009, 17:30
Replies: 5
Views: 1,614
Posted By grunzy
I have done a few streams within the last 2...

I have done a few streams within the last 2 weeks, have not encountered this problem. It streams till i hit the stop button.
Forum: General Discussion 20th March 2009, 14:58
Replies: 4
Views: 2,738
Posted By grunzy
Works like a charm. thx again

Works like a charm. thx again
Forum: General Discussion 20th March 2009, 14:20
Replies: 4
Views: 2,738
Posted By grunzy
Thank you thank thank you..for stearing me in...

Thank you thank thank you..for stearing me in that direction. This comes right in time, i am doing a live webcast of a local Pink Floyd Tribute band tonite and have been banging my head against the...
Forum: Other Support Issues 18th March 2009, 14:44
Replies: 1
Views: 1,179
Posted By grunzy
Streaming from Autopilot issues

Seems to be a lot of issues with streaming from auto pilot.
I see this on my own channels as well as other peeps.
When streaming live...appears to work just fine as well as streaming
from on demand,...
Forum: Other Support Issues 18th March 2009, 13:22
Replies: 4
Views: 1,964
Posted By grunzy
I just sent an email, video worked 15 minutes...

I just sent an email, video worked 15 minutes ago, now it just says currently playing my camera. I am streaming through the FME, showing 531 kpbs going up, no dropped frames, looks like its stuck,...
Forum: Other Support Issues 18th March 2009, 12:46
Replies: 1
Views: 1,072
Posted By grunzy
what is better for live webcast vp6 or H.264?

If H.264 is better, is there anything i need to do to change the settings from what i would have used for VP6? (such as input size, bit rate, output size etc)
Forum: Other Support Issues 18th March 2009, 12:43
Replies: 1
Views: 1,393
Posted By grunzy
Studio will not recognize my camera mic

When i log in to the studio, my camera mic is not recognized. It only recognizes the onboard laptop microphone in the dropdown box. When i go through FME...no problem. I dont think this is my laptop...
Forum: General Discussion 18th March 2009, 12:30
Replies: 11
Views: 4,240
Posted By grunzy
Hi Ben, thank you for the quick response. I...

Hi Ben, thank you for the quick response. I understand the need to see what is more beneficial for the company and for the viewers. I'll stay tuned.
Forum: General Discussion 18th March 2009, 12:20
Replies: 11
Views: 4,240
Posted By grunzy
New Ad Campaign??

Yesterday i noticed a new type of ad (well for Mogulus) has appeared. It now, when logging on to a free channel, shows a full scale ad for the 1st 20-30 seconds. Does any one know if this is...
Forum: General Discussion 18th March 2009, 12:14
Replies: 4
Views: 2,738
Posted By grunzy
Unhappy How to broadcast in widescreen using FME?

I am also looking for an answer to this question. I know if you use the mogulus studio you can webcast in widescreen, but have not figured out how to broadcast in wide screen using the FME. Help
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump