Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   API & Developer Discussion (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   iPhone playing video after a couple seconds became audio only (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=8500)

hkopen 10th December 2011 01:03

iPhone playing video after a couple seconds became audio only
 
Anyone has any idea?

Livestream mobile API is driven me crazy, always has problem.

cbcdavison 18th March 2013 10:33

Have you had any luck in figuring this out? I'm having the same problems.

Sonarfeed 2nd April 2013 17:30

bump!
 
We're also not getting mobile broadcasting even though we have set it up when we go live.

Plenty of bandwidth, great hardware, Livestream's own software. Anybody?

Henry_live 13th April 2013 16:47

Quote:

Originally Posted by hkopen (Post 29769)
Anyone has any idea?

Livestream mobile API is driven me crazy, always has problem.

An audio-only stream is caused by insufficient bandwidth on the viewing end. Part of the iOS app approval process is to have an Audio-only stream available for viewers on lower bandwidth connections. More information on this can be found here: https://developer.apple.com/library/...67/_index.html

nomansaleh 12th July 2013 17:50

Hey i think you should have discussion with exerts of http://thecustomconfigshop.com/ , i recommend this site for you, they have outstanding services in this regard, they can help you best and i hope your issue would be resolved.


All times are GMT -4. The time now is 00:40.