Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   Technical Questions & Bugs (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Procaster says I need Flash but then has error downloading it (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=8467)

BloodRoseAngel 2nd December 2011 18:13

Procaster says I need Flash but then has error downloading it
 
Hi, I used Procaster for the first time the other day, and even though it had a few problems streaming because I was using a slow computer, the chat was fine. Today, I downloaded Procaster onto my new computer, and when I tried to open the chat, it said:

"This feature requires Adobe Flash to be installed in the Procaster built-in browser. Install is not supported by live mode. Please stop your live stream and try again from the chat tab."

So I clicked OK and it said 'Error downloading file' and didn't offer me any other options. :/ I tried highlighting the URL of the download link but it was too long to see all of it. I then tried to download Flash myself - I'm presuming it means Flash Player, not Flash itself? - and the Adobe website said that Flash is already installed on my computer. But Procaster is still doing it.

If it helps, I'm using a laptop with an external monitor, with 6GB RAM, 640 GB HDD and intel Core i3 processor.

Help anyone? ;w;

GLGAMERS 10th December 2011 04:03

Hey Sorry Im not here to help you but many of us are having problems i need to know aswell and the livestream team dont really help us out by not answering questions.

sethnash 11th December 2011 06:08

I have this error too, so any news on a soloution would be ace

Krohiten 11th December 2011 12:31

Ever since
 
Ever since I downloaded Procaster I've had this problem which was more than 2 months ago.
I've tried installing it again; it has the same results.
lol.

Please resolve this situation for us.

http://i259.photobucket.com/albums/h...icChat-5-1.png

RonaldH 13th December 2011 07:42

Sorry for the problems, but recently Adobe updated the link that Livestream Procaster downloads from, to a new link, since we need to release a new version of Procaster to fix this, we give you a link to the current version of Adobe Flash, so you can manually update Adobe Flash until we release a new version of Procaster with this new link.

http://fpdownload.adobe.com/get/flas...ayer_32bit.exe

Krohiten 17th December 2011 16:54

Thank you!
 
Awesome!

Thank you.

skydarkens 23rd December 2011 13:39

Quote:

Originally Posted by RonaldH (Post 29824)
Sorry for the problems, but recently Adobe updated the link that Livestream Procaster downloads from, to a new link, since we need to release a new version of Procaster to fix this, we give you a link to the current version of Adobe Flash, so you can manually update Adobe Flash until we release a new version of Procaster with this new link.

http://fpdownload.adobe.com/get/flas...ayer_32bit.exe


when i installed it, i open up procaster it seems to be still doing it :(

34choco 31st December 2011 13:18

same here. :/

ernielive 31st December 2011 18:37

I advise updated Flash using Firefox from the following URL: http://get.adobe.com/flashplayer

Please let me know if that solves your issue.

MagicMoonbeams 15th February 2012 21:25

Doesn't work
 
i'm experiencing the same problems and i'm on the browser google chrome it says i already have the latest version of flash player though it still won't work.


All times are GMT -4. The time now is 06:14.