Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   Cameras & Equipment (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   I want to broadcast livestream of my desktop without a camera, how do I do that? (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=3427)

binaryborris 7th April 2010 02:15

I want to broadcast livestream of my desktop without a camera, how do I do that?
 
I just want to broadcast live broadcasting of my desktop, how would I do that?

RickStern 7th April 2010 11:47

Quote:

Originally Posted by binaryborris (Post 10808)
I just want to broadcast live broadcasting of my desktop, how would I do that?

With Procaster -> www.livestream.com/procaster

-
Rick Stern

XombieBites 20th August 2010 18:43

Procaster doesn't work for me, it says something like 'error opening camera'

coryfrans 20th August 2010 18:47

Quote:

Originally Posted by XombieBites (Post 15767)
Procaster doesn't work for me, it says something like 'error opening camera'

Can you please let me know the specs of your computer, type of camera you are using to stream, the version of procaster, and the results you receive from www.speedtest.net

XombieBites 20th August 2010 23:37

http://www.speedtest.net/result/922332284.png
I have the latest version of procaster for windows (v.20.0.75), and what do you mean type of camera. I don't need a camera if I'm streaming my desktop do I? Also what specs do I list?

limitedward 25th July 2011 08:25

You don't need a camera
 
Under procaster's settings you can turn off the camera and just record the screen.

generationc 4th September 2011 00:06

I don't want to use a camera at all.
 
I don't want to use a camera or stream any video. I just want the audio. Procaster isn't working for me. My computer is not powerful enough. The livesteam webstreaming works good, but it won't let me use it without a camera. I don't own a webcam. Do I have to buy one to have just the audio work? I don't want video, just audio.

Henry_live 4th September 2011 14:18

Quote:

Originally Posted by generationc (Post 27765)
I don't want to use a camera or stream any video. I just want the audio. Procaster isn't working for me. My computer is not powerful enough. The livesteam webstreaming works good, but it won't let me use it without a camera. I don't own a webcam. Do I have to buy one to have just the audio work? I don't want video, just audio.

You can try third party software such as Camtwist or ManyCam to capture a section of your screen. It will be recognized as a source in Webcaster/Studio.

cavaliers60 11th December 2011 13:14

When I want to display my desktop through the manycam, it only displays my webcam.... Seems like livestream doesn't support this software... Go figure...

mbaron 13th December 2011 18:30

cavaliers60,

Manycam will indeed work with Livestream. I'd suggest upgrading Manycam, should you have further problems can you please let us know what program you're using to encode.

Matt
Livestream Support


All times are GMT -4. The time now is 16:17.