Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   Technical Questions & Bugs (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Video delay (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=11033)

sami1501 2nd April 2013 09:14

Video delay
 
Hi!

I have a problem with the livestream procaster. I've tested in different computers and I have the same issue. There is a video delay. When I go to my channel, the sound is 1 second before than the video.

How can I resolve it?

I'm ussing windows XP with 20.3.25P version of livestream procaster.

Henry_live 13th April 2013 16:31

Quote:

Originally Posted by sami1501 (Post 37426)
Hi!

I have a problem with the livestream procaster. I've tested in different computers and I have the same issue. There is a video delay. When I go to my channel, the sound is 1 second before than the video.

How can I resolve it?

I'm ussing windows XP with 20.3.25P version of livestream procaster.

Sami1501,

Audio/video lag is usually caused by connecting the Audio and the Video to the computer separately. Please post the following information so I may further assist you:

-How is the Camera connected?
-Are you using a separate microphone?
-Computer Processor
-RAM
-Operating System
-Encoder (Studio,*Webcaster, Procaster, etc...)
-Encoder Settings (screenshots if possible)
-Internet Connection (visit www.speedtest.net and send me the results of a test)
-Wired or WiFi?


All times are GMT -4. The time now is 12:57.