Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   Procaster Windows (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Procaster won't link to my channel? (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=10948)

Cemynx 20th March 2013 19:53

Procaster won't link to my channel?
 
This is probably a really easy fix, and I'm just being oblivious, but my procaster doesn't link to my account channel. If I make an event, I can broadcast to the event, but not my channel. I'm not sure how to fix or what I'm doing wrong.

Henry_live 21st March 2013 15:56

Quote:

Originally Posted by Cemynx (Post 37234)
This is probably a really easy fix, and I'm just being oblivious, but my procaster doesn't link to my account channel. If I make an event, I can broadcast to the event, but not my channel. I'm not sure how to fix or what I'm doing wrong.

Cemynx,

It sounds like you are confused between the New and Original Livestream services. The New Livestream uses Livestream for Producers to broadcast. The sign-in is an Email/Password combination.

The Original Livestream uses Procaster and uses a Username/Password combination for login.

You can download Livestream for Producers from the following page: http://help.livestream.com/customer/...rticles/473187

You can also find more information on the New Livestream service here: http://help.livestream.com

and the Original Livestream here: http://www.livestream.com/userguide

Cemynx 22nd March 2013 03:23

Thanks for the help ^^ I got working again :3

Henry_live 22nd March 2013 16:21

Quote:

Originally Posted by Cemynx (Post 37256)
Thanks for the help ^^ I got working again :3

Glad it's working Cemynx!

Mytokyokitty 27th September 2013 21:01

Now I can't connect Mac Procaster with my channel
 
Okay, I have ran into this similar issue before on my PC, but managed to find a way to connect my Channel with Procaster on Windows 8.

Now, I own a iMac and I'm trying to figure out how to connect my channel with the Mac Procaster. For some reason, the Procaster for Mac doesn't include the "Configure Channel" button (like it does for windows). How in the world do you connect the Mac Procaster with your channel?


All times are GMT -4. The time now is 05:08.