Livestream Forum

Livestream Forum (http://www.livestream.com/forum/index.php)
-   Technical Questions & Bugs (http://www.livestream.com/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cannot Broadcast? (http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=10338)

FailingCat 2nd February 2013 22:32

Not connecting
 
I was trying to stream something today and it wouldn't connect to any of the servers. "Can not connect to server." it gave me something along that line every time I tried to stream with it. I used it yesterday and it was working fine but today it wasn't. Please I really need to this to start working.

fnrdoesstuff 2nd February 2013 22:44

Cannot Broadcast?
 
I was in the middle of streaming when a couple people in my audience said it was getting extremely laggy, so I turned off the stream, once. The problem persisted, but only this time, after trying to broadcast, it said it couldnt connect to the server.

I went and checked the chat on my channel in browser, and it said I was still live, even though procaster wasnt even running.

Is there any other way to take the broadcast offline? Or is this some other issue?

CrasVox 2nd February 2013 22:45

Same exact problem here. Was working just about an hour ago. And now, procaster will not connect to the server.

me8myself 2nd February 2013 22:50

I could not reconnect at 10:00 Est. Webcast still works it looks like it is just procaster.

Syraphinn 2nd February 2013 22:52

Having the exact same problem as you, tried everything, even making a new stream.

PotatoLeader 2nd February 2013 22:54

I'm having the same issue. I really hope it gets resolved.

fnrdoesstuff 2nd February 2013 22:59

Quote:

Originally Posted by Syraphinn (Post 36240)
Having the exact same problem as you, tried everything, even making a new stream.

does the new channel work?

Syraphinnn 2nd February 2013 23:06

Nope it doesn't, my stream wont even buffer the autopilot for anyone. Must be livestreams end.

Etosmon 2nd February 2013 23:11

Problems connecting
 
I am having issues "going live" with procaster.

It keeps saying "Error Connecting to server". I have read the comments and looked at links on how to fix this issue. I have made sure my internet is working, my firewall does not block the program, i am indeed clicking the right bottoms and have everything good-to-go. I was running livestream for about 3 hours earlier this day. Now all the sudden it wont go live and connect to the server.

Please help!

-Etos

fnrdoesstuff 2nd February 2013 23:15

Quote:

Originally Posted by Syraphinnn (Post 36244)
Nope it doesn't, my stream wont even buffer the autopilot for anyone. Must be livestreams end.

man, that blows


All times are GMT -4. The time now is 03:15.